Pannas apzinātā virtuve

29.12.2020

Šis ir projekts kuru aizsāku pateicoties šī gada lielajai pandēmijai. Un ar lielāko gandarījumu saku vārdu "pateicoties". Šis laiks tiešām ir uzlabojis manu dzīves kvalitāti, manu veselību, mazliet sakārtojies manu prātiņu un arī virtuvi.

0

3

1752

Receptes Mūsu ikdiena Citas ēdienreizes

Lieliskākā Banānmaize

29.12.2020

Banānmaize mūsmājās konkurē ar brauniju, pagatavotāko recepšu topā. to bieži pagatavojam gan klasisku, gan kopā ar ogām vai riekstiem.

0

0

3963

Mūsu ikdiena Citas ēdienreizes

Uzlīmju un auduma lentīšu printeris P-touch

30.01.2020

Mūsu ekspektācijas par to kā jāizskatās mūsu mājām un darba vietām vai kā jābūt noformētām dāvanām ir krietni augušas. Šis gadžets noteikti nāk talkā lai skaisti noformētu burciņas, trauciņus, kastītes un daudz ko citu.

0

0

2978

Receptes Citas ēdienreizes

Beļģu vafeles

26.01.2020

Kas var būs labāks par kraukšķīgi mīkstām, sulīgām vafelēm brokastīs. Ar krēmu un svaigiem augļiem, ar avokado un bekonu vai sāļo karameli un nutellu?!

9

23

29682

Pannas apzinātā virtuve

29.12.2020

Šis ir projekts kuru aizsāku pateicoties šī gada lielajai pandēmijai. Un ar lielāko gandarījumu saku vārdu "pateicoties". Šis laiks tiešām ir uzlabojis manu dzīves kvalitāti, manu veselību, mazliet sakārtojies manu prātiņu un arī virtuvi.

0

3

1752

Lieliskākā Banānmaize

29.12.2020

Banānmaize mūsmājās konkurē ar brauniju, pagatavotāko recepšu topā. to bieži pagatavojam gan klasisku, gan kopā ar ogām vai riekstiem.

0

0

3963

Uzlīmju un auduma lentīšu printeris P-touch

30.01.2020

Mūsu ekspektācijas par to kā jāizskatās mūsu mājām un darba vietām vai kā jābūt noformētām dāvanām ir krietni augušas. Šis gadžets noteikti nāk talkā lai skaisti noformētu burciņas, trauciņus, kastītes un daudz ko citu.

0

0

2978

Beļģu vafeles

26.01.2020

Kas var būs labāks par kraukšķīgi mīkstām, sulīgām vafelēm brokastīs. Ar krēmu un svaigiem augļiem, ar avokado un bekonu vai sāļo karameli un nutellu?!

9

23

29682

Sveiki!

Es esmu Anna un mans uzvārds nav Panna, bet Rīgā tā mani daudzi pazīst. Esmu trīs kulinārijas grāmatu autore un varu atzīt tikai vienu - es mīlu kūkas, saldumus un ēdienu kopumā. Ja ir sanācis kas garšīgs, tad labprāt dalos ar recepti. Cerams, ka šajā lapā atradīsi kādu kārumu kuru pagatavot sev un saviem mīļajiem!

Instagram

Piesakies jaunumiem

Jaunākie raksti

Populārākie raksti

Meklēt pēc

Pie Galda