Diezgan regulāri nopērkot kādu tehniku, es pukojos, ka cilvēki ražo nekvalitatīvas un ātri plīstošas lietas. Tas noteikti nav stāsts par Blendtec.
Esmu savā ikdienā paspējusi izmantot un notestēt tiešām daudz dažādu ražotāju tehnikas, bet Blendtec ir pilnīgs vienradzis parasto blenderu mežā. Tas ir nevien ļoti jaudīgs, bet arī ērts un ļoti daudzfunkcionāls.
Šobrīd lietoju to jau mēnesi. Esmu pagatavojusi daudz dažādu ēdienu un saldo. Riekstus tas sakapā sekundēs, pesto nekad nav bijis tik krēmīgs, pankūku mīkla divās minūtēs gatava. Un pie katras nākamās receptes es sāku noticēt, ka šis ir tas blenderis, kuru varēs lietot visu mūžu.
Blenderim nav dažādu asmeņu, rīvju un citu gadžetu, tādēļ ka šis blenderis visu izdara ar vienu un to pašu asmeni. Cik forši, ka nav jāpiebāž skapītis ar daudz dažādiem hlamiem, kurus izmantosi, iespējams, 2 reizes dzīvē.
Blenderim nāk līdzi 100% funkcionāla krūze un tai ir super pārdomāts pielietojums.
Lielā krūze vienkārši dara savu darbiņu ar sulu pagatavošanu, riekstu pienu gatavošanai, smalcināšanu, smūtiju blendēšanu utt. Jauda ir vienreizēja un rezultāts krēmīgs un perfekts.
Mazākā blendera krūze Twister paredzēta biezāku un krēmīgāku produktu pagatavošanai - pesto, riekstu sviesti utt. Krūzes vāciņam ir tādas kā divas rociņas. Pagrozot vāciņu, tās notīra krūzes malas, nemaz neizslēdzot blenderi. Ļoti ērta fīča. To iespējams piepirkt klāt atsevišķi.
Blenderī jau ir iestrādāti dažādi režīmi - smūtijam, saldējumam, mīklām, ledus smalcināšanai, svaigajām sulām un biezzupām, kas reizē arī uzsilda zupu 3 minūšu laikā.
Mazgāšana - super vienkārša. Visi stūrīši viegli pieejami ar švammīti vai birsti, nav neviena spraudziņa kuru nevarētu iztīrīt ātri un vienkārši. Nav neviena caurumiņa kur varētu uzkrāties netīrumi. Arī korpus ērti tīrāms, jo tam nav lieku iedobīšu vai podziņu.
Vēl viena turbo lieta ir klusuma kupols. Un, jā, tas noder, kamēr mazie čuč, tomēr galavenokārt tas kupols aiztur lielo troksni blenderējot riekstu un citas cietas lietas. Arī man nepatīk liels troksnis, jo bieži noķeru trauksmi, tādēļ par klusuma kupolu tikai priecājos. Protams, ka tā nav dzīvībai nepieciešama lieta plus, padara blenderi vēl lielāku un grūtāk noslēpjamu plauktā.
Šo sakot uzreiz piebildīšu, ka es ne dienu negribu to noslēpt, jo izmantoju to katru dienu.
Izturīgums - arī to paspēju notestēt. Smieklīgi vai nē, bet kāpjot uz savu 6. stāvu un mēģinot visu no mašīnas uznest vienā rāvienā, viens no maisiņiem saplīsa un blenderis noripoja pa trepēm veselu pus stāvu. Atzīšos, ka man bija aukstas kājas. Gāju klāt skatīties un sapratu, ka nav ne skrambiņas. Blenderim bija tikai atvēries klusuma kupols un viss. Nekādu skrambu, nekādu plīsumu. Piemetināšu, ka mans iepriekšējais blenderis saplīsa tieši šādā pašā situācijā. Nevis saplīsa, bet drīzāk izšķīda. Bet Blendtec nav nevienas pazīmes, ka tas būtu noripojis 1/2 stāvu pa trepēm. Lielisks veids kā testēt tehniku, vai ne?!
Īsāk sakot - ja meklē īsto un vienīgo un uz mūžu, tad noteikti apskati Blendtec. Tam ir 8 gadu garantija, nepārspējama jauda un tam nav konkurentu!
Ja manis teiktais nepārliecina, tad iesaku apskatīt youtube kanālu - will it blend un tu sapratīsi cik patiesībā jaudīgs ir šis aparāts. Nespoilošu, aizej un apskaties!
Testējot lielākais pārsteigums man bija par samalšanas smalkumu. Nekad agrāk nebiju samalusi cepumis siera kūkai tik smalkā konsistencē. Es biju tik laimīga, sagaršojot šo īsto smilšu konsistenci, ka abi ar vīru noēdām kūku vienā vakarā!
Tad nu lūk - priecīga par blenderi sagatavoju jums ķirbja siera kūkas recepti ⬇️
Sastāvdaļas Pamatnei 300 g cepumu 140 g sviesta
Pildījumam ½ tējkarotes kanēļa ¼ tējkarotes malta ingvera šķipsniņa maltu krustnagliņu šķipsniņa malta muskatrieksta 500g Mascarpones 3 olas sēkliņas no 1 vaniļas pāksts aptuveni ½ kg ķirbis, lai galarezultātā būtu 250g ķirbja biezenis 150 g brūnā cukura
Glazūrai 50g šokolādes 50g sviesta
Cepamā forma 20 cm/dm |
Pagatavošana: Ķirbi liek cepeškrāsnī un cep, kamēr tas kļuvis mīksts, atkarībā no ķirbja izmēra tas aizņem 30–45 minūtes. Kad ķirbis atdzisis, sablendē to. Mazā katliņā izkausē sviestu, cepumus sasmalcina, un abas sastāvdaļas samaisa kopā. Cepamo formu noklāj ar papīru, tā maliņas nosmērē ar sviestu. Pamatnē ber cepumu masu, to kārtīgi piepresējot. Lielā bļodā liek krēmsieru un samaisa kopā ar garšvielām un cukuru. Pa vienai pievieno olas, pēc katras kārtīgi samaisot. Beidzamo pievieno sablendēto ķirbju biezeni. Visu rūpīgi samaisa un lej pa virsu cepumu pamatnei.Krāsni sakarsē līdz 150 °C temperatūrai. Kūku cep 50-60 minūtes. Pēc cepšanas kūku atdzesē. Sviestu liek kopā ar šokolādi bļodiņā un izkausē, un, kad siera kūka atdzisusi krēmu lej kūkai viducī un izlīdzina. |
Sendija
06.11.2021 15:30
Esmu ļoti sašutusi, biju ar lielu cerību, ka viss izdosies, bet viss vidus ir šķidrs kā zupai. Raudāt gribas.
AtbildētIzmantoju 26 cm diametra formu, likās, ka tā būs labāk, jo daudz masas sanāca. Nelikās labi, jau pie brīža, kad maisīju visas sastāvdaļas, jo tiešām šķidrs. Visu rūpīgi svēru pēc daudzumiem.