2024 Novembris
Cepam gaisā
Pavārgrāmatā Cep gaisā tu atradīsi ātri pagatavojamu un gardu ēdienu recepšu kopumu, ko radījušas aizrautīgas ēdienu entuziastes un blogeres Latvijā. Šī grāmata ir atslēga, kas palīdzēs tev atklāt gaisa cepamkatla iespējas, ievērojami paplašinot tajā ierasti gatavojamo ēdienu klāstu papildus vistu spārniņiem un frī kartupeļiem.
2024 Septembris
Mana pirmā pavārgrāmata
Mēs zinām, ka bērniem gribas pašiem darboties virtuvē. Griezt, šmorēt un cept. Tādēļ esam viņiem sacepuši grāmatu. Pilnu ar gardām un, galvenais, vieglām receptēm. Šajā grāmatā atradīsiet bagātīgas idejas gan brokastīm, gan sātīgām pusdienām. Nu tā, lai ir veselīgi, bet arī garšīgi. Protams, protams, ir arī kārumi, jo mums visiem garšo kārumi! Turklāt gan ikdienai piemēroti, gan svētku reizēm. Starp receptēm sastapsieties ar mīlīgiem uzdevumiem, ko izpildīt, kamēr cepas kūka vai vārās makaroni.
2023 Marts
Itāļu Lazanja kopā ar Hannu Pannu
Kamēr nesanāk doties ceļojumos, dodamies garšu baudījumā. Šoreiz , ar Hannas palīdzību, atkodām lazanjas recepti.
2023
Mr.Bunny kitchen Leļļu teātrī
Mēs kļuvām par @lelluteatris mazo bufetīti, kur svinīgajā teātra starpbrīdī iedzert limonādi un apēst kādu keksiņu. Burvīgi!
2022 Aprīlis
Mr.Bunny Kitchen
Krāsainākā edienkarte pilsētā - @mrbunny.kitchen ☀️🥗🌈 Nāc un apēd varavīksni!
2019
Annas Pannas kūkas un ne tikai
Šī ir jau trešā manisradītā grāmata ar dažnedažādām kūku receptēm. “Kūku uzcept nemaz nav sarežģīti,” nolēma, ka pienācis laiks jaunai grāmatai, kas derētu visiem “kūkotājiem” – gan tiem, kam patīk “kūkot” ikdienā, gan tiem, kas to dara tikai īpašās svētku reizēs. Šī grāmata ir lielisku recepšu apkopojums dažādiem gadījumiem un dažādām gaumēm. Kad gribas iepriecienāt mājiniekus ikdienā, noderēs kas vienkāršāks, bet ļoti garšīgs. Bet tad, kad gaidāms kāds īpašāks notikums, nebūs žēl gatavošanā ieguldīt vairāk laika.
2017
Šokolāde
Manas otrās grāmatas izdošana ir likumsakarīga: Pirms trīs gadiem izdotā grāmata par kūkām bija mans pirmais lielais pieturas punkts un reizē arī atskaites punkts manam darbam. Taču pa šo laiku pieredze un zināšanas ir tikai paplašinājušās un esmu priecīga, ka tajās varu dalīties ar citiem. Grāmatas tēma – šokolāde – caurvij katru no 60 receptēm. Šokolāde ir viena no populārākajām sastāvdaļām dažādu saldumu gatavošanā. Es vēlos parādīt un iemācīt, cik daudz un interesantos veidos var pagatavot šokolādes saldumus – kūkas, desertus, saldas uzkodas un pat dzērienus. Grāmata būs lielisks palīgs gan tiem, kas gatavojas spert pirmos soļus kulinārijas pasaulē, kā arī pieredzējušiem saldumu gatavotājiem.
2015
Annas Pannas kūkas
Mana pirmā grāmata! Grāmatas nodaļās atradīsi receptes un skaistus foto - gan treknas un trakulīgas kūkas, gan “bez grēka saldumus” bez piena produktiem un svaigēšanas mīļotājiem. Ievadā nelieli padomi iesācējiem – par to, kam virtuvē vajadzētu būt, ja vēlies kūkas pagatavot biežāk nekā reizi gadā. Atradīsi arī nodaļu, veltītu siera kūkām, jo tās ir manas mīļākās, un arī šokolādei, jo citiem šokolāde ir visiecienītākā.